Információk

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!                           

A Magyar Gyermekfogászati és Fogszabályozási Társaság 2016.november 18-19-én rendezi  a VII. Tóth Pál Vándorgyűlést, amely a fogszabályozással és gyermekfogászattal foglalkozó orvosok nagy hagyományokkal rendelkező kongresszusa. Az idei évben PÉCS városát érte az a megtiszteltetés, hogy otthont adhat ennek a rendezvénynek.

Meghívó

A belvárosi patinás Hotel Palatinus lesz a konferencia helyszíne, ahol a tudományos program és a kísérő események zajlanak.  

Számos kereskedelmi cég jelezte részvételét, támogatási szándékát rendezvényünkön, ahol termékeik kiállítására is lehetőség lesz.

Tisztelettel meghívjuk Önt erre a rendezvényre, várjuk jelentkezését előadóként vagy résztvevőként!

A Kongresszus szakmai tartalma:

A FOGSZABÁLYOZÁS LEGMODERNEBB MÓDSZEREI

A GYERMEKFOGÁSZAT ÚJ IRÁNYVONALAI

A kongresszus fő témái rendhagyó módon kerülnek ismertetésre: minden jelentkező előadót arra kérünk, hogy hozza el és mutassa meg a hallgatóságnak valamelyik fő témával kapcsolatos tanulságos esetét. A mindennapi gyakorlatunkban előforduló kezelési vagy diagnosztikai megoldások ötletet adhatnak, iránymutatóak lehetnek mások számára. Bátorítunk minden kollégát, hogy 8 percben, PowerPoint előadásban ismertesse érdekes esetét, bocsássa vitára, ami nagyban emeli a tanácskozás szakmai értékét.

Az előadásokról készült absztraktokat a www.pcongress.hu oldalon a Tóth Pál Vándorgyűlés honlapjára lehet feltölteni 2016.09.30.-ig.

A Vándorgyűlést tanfolyamként akkreditáltatjuk, várhatóan szabadon választható pontokat kapnak a résztvevők.

Minden egyéb információ (regisztráció, díjak, hotelfoglalás, közlekedés, tudományos program, társasági program, kiállítás) a fenti internetes oldalon (www.pcongress.hu) a Vándorgyűlés honlapján megtalálható.

 Üdvözlettel: A Szervezők               

 

 

A következő kötelező szintentartó tanfolyam, amelyet a PTE KK Fogászati- és Szájsebészeti Klinika szervez:
2016. december 14-15-16. (szerda-csüt -p) napokon lesz.
Az előadások pontos címe és időbeosztása később lesz feltüntetve.