Esemény

Meghívó a Magyar Radiológusok Társasága XXIX. Kongresszusára

Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Kar Elméleti Tömbje
2018. június 21, csütörtök 10:30–18:00

Meghívó a Magyar Radiológusok Társasága XXIX. Kongresszusára

 Tisztelt Kollégák!

2018. június 21-23. között Pécsett kerül megrendezésre a Magyar Radiológusok Társasága XXIX. Kongresszusa, melynek mottója:

Radiológia határok nélkül.

Mottónknak többféle jelentése és üzenete van. Egyrészt, szeretnénk minél több külföldön dolgozó magyar radiológust itthon látni, jó lenne hallani tapasztalataikról, meglátásaikról és tudományos/szakmai eredményeikről. Másrészt, a teleradiológia elterjedésével valódi határok nélküli radiológia alakult ki, hiszen magyar kollégák is dolgoznak külföldi intézményeknek, melyek vezető szakembereit invitáljuk a XXIX. Kongresszusra. A harmadik jelentés a klinikum és a radiológia kapcsolata, ennek jelentőségét jövőre is hangsúlyozni fogjuk.

Emellett természetesen a környező országok radiológus társaságainak elnökeit is szeretnénk vendégül látni, de a rendezvény ideje alatt iktatjuk be alelnökünket, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ elnökének közelmúltban kinevezett Berényi Ervin professzort a Magyar Radiológusok Társasága elnökének.

A Kongresszus helyszíne – négy nagy előadóterem és az aulában kiállítás – az Általános Orvostudományi Kar Elméleti Tömbjében lesz,

Cím: 7624 Pécs, Ifjúság útja 13.

a társasági programokat pedig olyan emblematikus pécsi helyszínekre tervezzük, mint a Pécsi Dóm, a Középkori Egyetem, Pécsi Egyházmegye Püspöki Magtár látógatóközpont.

A kongresszus szervezői az Általános Orvostudományi Kar és a Klinikai Központ dolgozói részére a tudományos programon való részvételt ingyenesen biztosítják. Az érdeklődők a rendezvény regisztrációjánál tudnak jelentkezni.
 

További információk a konferencia honlapján érhető el.

 

http://mrt2018pecs.hu/

Kapcsolat

Kiefer Zoltán
Telefon: +3630/827-2059
Email: