Hírek

Pályázati hírek - 2019. március 4, hétfő

Richter Témapályázat - 2019

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázatot hirdet a folyó kutatásaihoz kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú innovációk felkarolására.

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázati felhívást tesz közzé, már megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes tudományos kutatási tevékenységek támogatására. Pályázati felhívásunkat alább olvashatják. A pályázat első körben nyílt jellegű, míg a második fordulóban meghívásos és pénzdíjazott.

A pályázat célja:

A Richter Gedeon Nyrt. Közép-Európa gyógyszerkutatásában kimagasló originális kutatási tevékenysége részeként, a Társaságnál folyó kutatási tevékenységekhez kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú és nemzetközi színvonalú innovációk felkarolására és kutatási eredményeik gyakorlati megvalósításának elősegítésére írja ki a pályázatot.

Az előpályázatról

Az előpályázatra, mely az első forduló, csak egy rövid (max. 3 oldal terjedelmű) témajavaslatot várnak, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. 

Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül kerül kiválasztásra az a maximum 15 téma javaslat, melynek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződést kötnek. A részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a maximum 4 db támogatandó pályázatról.

Az előpályázat beadási határideje: 

2019. március 21., csütörtök.

További részletek:

http://www.richter.hu/hu-HU/kutatas-fejlesztes/Pages/K+F-pályázataink.aspx

Hírarchívum