Hírek

Egyéb hírek - 2019. december 18, szerda

Pécsi Immuno-Onkológiai Napok – 2020. február 7-8.

2020. február 7-8-án ismét másfél napos immuno-onkológiai rendezvényt szervez az Onkoterápiás Intézet. Az elmúlt években nagy érdeklődést kiváltó tanfolyamok zajlottak ebben a témakörben, és ezt a továbbképzést szeretnék még több onkológus kolléga, valamint a társszakmák képviselői számára is elérhetővé tenni.

A tanfolyam elsődleges célja a legújabb klinikai eredmények taglalása mellett az, hogy a gyógyító orvosok is minél több információhoz jussanak az immunrendszer elvi működéséről. Így elméleti és diagnosztikai blokkokat is terveznek, a diszkusszióra, a kérdésekre is lehetőséget biztosítva. A fiatal kutatóknak is megjelenési lehetőséget biztosítanak. A képzés akkreditálásra került mind az orvosok, mind pedig a gyógyszerészek számára.

A rendezvény 2020-tól nemcsak az Onkoterápiás Intézet továbbképzése, hanem a Klinikai Központnak és az Általános Orvostudományi Karnak is rendszeresített programja, az I. számú Belgyógyászati Klinika, a Bőrgyógyászati Klinika és az Immunológiai és Biotechnológiai Intézet aktív közreműködésével. A tudományos fórum szakmai támogatására felkérték a Magyar Onkológusok Társaságát is.

A részletes programot az OFTEX és a GYOFTEX honlapokon lehet megtekinteni.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hírarchívum