Hírek

Pályázati hírek - 2021. január 27, szerda

VINOP 2.1.2 - kari előfelmérés

Az Egyetem-Vállalati K+F+I együttműködések számának és sikerességének növelése érdekében szeretném felhívni szíves figyelmüket a csatolt pályázati konstrukcióra és egyben együttműködésüket kérni.

A vállalkozások piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét ösztönző tavalyi pályázati konstrukcióhoz nagyon hasonló feltételekkel, a Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Operatív Program (VINOP) keretében meghirdetendő újabb kiírásokra várhatóan március 1-től lehet majd pályázni. A pályázati projektek tervezése, fejlesztése megkezdődött. Ebben a konstrukcióban vezető vállalati partner mellett az egyetemek megjelenhetnek konzorciumi partnerként vagy alvállalkozói pozícióban, árajánlat adása mellett.

A társadalmi egyeztetésre kiadott felhívás tervezet alapján elkészítettük a pályázat összefoglalóját, amelyet csatolva küldünk.

Kérem, hogy a Karok javaslatait a mellékelt adatlapot projektjavaslatonként kitöltve küldjék meg nekem eva.kiefer@aok.pte.hu és  vass.orsolya@pte.hucímre 2021. február 5-ig, hogy minden partnerrel időben felvehessük a kapcsolatot és megkezdhessük a projektek kidolgozását!

 

Együttműködésüket megköszönve, üdvözlettel:

 

Dr. Szolcsányiné Dr. Kiefer Éva

Irodavezető

Pécsi Tudományegyetem Kancellária

Általános Orvostudományi Kar

Pályázati és Innovációs Iroda

Letölthető dokumentum(ok)

Hírarchívum