Hírek

Egyéb hírek - 2021. február 10, szerda

„Maradj aktív!” - a Testnevelés- és Mozgásközpont felhívása online versenyre a tavaszi szemeszterben

KEEP ACTIVE! Online verseny a tavaszi szemeszterben! 2020/21-es tanév tavaszi szemeszterében a PTE ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpontja online folytatja kurzusait. Kiemelt jelentőségű, hogy a hallgatók ebben az időszakban is rendszeresen végezzenek testmozgást, amelyhez az online testnevelés (OLPE) keretén belül segítséget nyújtanak oktatóink. Hallgatóink motivációját szeretnénk tovább fokozni egy sportos online versennyel! Hogy hogyan? 

Készítsetek videómontázst az elvégzett mozgástevékenységetekről – legyen az futás, biciklizés, lovaglás, korcsolyázás, otthon edzés – és a „we transfer” segítségével küldjétek el nekünk az alábbi e-mail címre: aok.testneveles.mozgaskozpont@pte.hu 

A versenyen részt vehet mindenki, aki a PTE Általános Orvostudományi Kar aktív hallgatója. A tavaszi szemeszterben, a kéthetes periódusok végén a beküldők közül egy-egy PTE-s ajándékcsomagot sorsolunk ki! A szorgalmi időszak végéig beküldött videókat szavazásra bocsátjuk és a május 30-ig legtöbb szavazatot kapott videót beküldő hallgató egy 50 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodik!

Még több információért kattintsatok honlapunkra:

Keep active!

Hírarchívum