Hírek

PhD és habilitáció - 2021. június 4, péntek

PhD Tudományos Napok Semmelweis Egyetem

tudományos napok

Kedves PhD Hallgatók!

Szeretettel hívom Önöket a PhD Tudományos Napok rendezvényre, melyet az egyetemeink által közösen elnyert közösen elnyert EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 pályázat támogatásával tartunk 2021. július 7-8-án a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában.

A Semmelweis Egyetem doktori iskolái 1999 óta minden évben megrendezik ezt konferenciát, melyen doktoranduszok és doktorjelöltek mutathatják be kutatási eredményeiket, gyakorolhatják és fejleszthetik előadói és vitakészségüket. A rendezvény kiváló lehetőség arra, hogy az új kutatói nemzedék tagjai között olyan személyes kapcsolatok formálódjanak, amelyek megalapozhatnak későbbi eredményes együttműködéseket.

A konferencia az Új Nemzeti Kiválósági Program rendezvénye is, az ÚNKP pályázati támogatást elnyert PhD-hallgatók és doktorjelöltek itt mutatják be a támogatott kutatási projektjeik eredményeit. A tudományos szekciók mellett színes kulturális és szociális programokkal is várjuk az érdeklődőket.

A részvétel orvos-, fogorvos-, gyógyszerész- és egészségtudományi doktori iskolák hallgatói és doktorjelöltjei számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  A jelentkezés és absztrakt-feltöltés határideje 2021. június 11. az alábbi honlapon:

https://phd.kmcongress.com/

Remélem, hogy júliusban találkozunk a PhD Tudományos Napokon!

Üdvözlettel,

Dr. Benyó Zoltán

a SE Doktori Tanács elnöke

 

Hírarchívum