Hírek

Pályázati hírek - 2013. február 26, kedd

Marie Curie Road Show 2013

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Szeretettel meghívjuk Önt a Nemzeti Innovációs Hivatal, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. és a HunOr iroda által szervezett Budapesti Információs Napra, amely a Marie Curie Road Show 2013 rendezvénysorozat keretében valósul meg.

 

Időpont:          2013. március 19.  (kedd), 09:30- 15:45

Helyszín:        Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH)

                        1061 Budapest, Andrássy út 12. (1. emelet)

 

Az esemény célja, hogy a kutatók megismerkedjenek a különböző európai uniós országokban lévő kutatási lehetőségekkel és tevékenységekkel. A bemutatkozó intézmények előadói rövid ismertetőt tartanak saját kutatási intézményükről mint lehetséges helyszínről a Marie Curie ösztöndíj megvalósításához. Továbbá a rendezvény ideje alatt standjaikon is az érdeklődő kutatók rendelkezésére állnak.

 

Ezen kívül az Európai Bizottság képviselőjétől a résztvevők információhoz juthatnak a Marie Curie egyéni ösztöndíj-lehetőségekről. Sikertörténetek, az EURAXESS iroda bemutatása és a Marie Curie Nemzeti Kapcsolattartó hálózat ismertetése, valamint a pályázati tanácsadás is az esemény részét képezi.    

 

A részletes program a csatolmányban található.

Fel szeretném hívni a figyelmét, hogy az információs nap nyelve a magyar és az angol.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött az alábbi link alatt:

http://www.nih.gov.hu/nemzetkozi-tevekenyseg/rendezvenyek/registration-form20130319

Bővebb információ a rendezvénysorozattal kapcsolatban itt található:

www.mcaroadshow.eu

Kérem, ha ismeretségi körében vannak olyan kutatók (vállalati, egyetemi, kutatóintézeti), PhD hallgatók, akiket érdekelhet ez az információs nap, továbbítsa számukra ezt a meghívót!

Ha további információra lenne szüksége a rendezvénnyel kapcsolatban, kérem forduljon, Márkus Eszterhez (Nemzeti Innovációs Hivatal) az alábbi elérhetőségek valamelyikén: telefon: +36-1-484-2889, e-mail: eszter.markus@nih.gov.hu .

 

A szervezők nevében reméljük, hogy az információs nap résztvevői között köszönthetjük!

Hírarchívum