Hírek

Pályázati hírek - 2013. szeptember 18, szerda

Richter III. Tudományos nap és kutatási együttműködés

Kedves Vezetők / Kutatók!

 

A Richter Gedeon gyógyszeripari cég és a Pécsi Tudományegyetem között évek óta aktív az együttműködés. A szervezeteink között 2010-ben aláírt együttműködési keretszerződés értelmében évente megrendezésre kerülő tudományos nap keretében mutatjuk be a cég kutatási vezetőinek témáinkat, melyek közül ők kiválasztják a számukra aktuálisan legérdekesebbeket, majd külön kutatási szerződések alapján közös projektek valósulnak meg. Az elmúlt évek során több esetben konkrét kutatási megbízás, projekt valósulhatott meg így.

 

A cég széles spektrumban érdeklődik minden olyan projektjavaslat iránt, amely kapcsolható a gyógyszerkutatáshoz.

 

A Richter III. Tudományos nap kapcsán a kutatási projektjavaslatokat 2013. október 11-ig várjuk a mellékelt adatlapon elektronikusan a dobay.kata@pte.hu e-mail címre, maximum két A4-es oldal terjedelemben. A projektjavaslat beérkezéséről két napon belül e-mailt küldünk. A projektjavaslat elkészítésével kapcsolatos kérdéseikkel Dobay Katát, a PTE Kutatáshasznosítási és Technológia-transzfer Központ vezetőjét kereshetik a 30/2886987 számon, vagy 12032 egyetemi melléken.

 

A kutatási projektjavaslatok közül a Richter kutatási vezetői választják ki azokat, amelyeket a III. Tudományos nap keretében, prezentáció formájában szeretnének megismerni. Az előválogatás eredményéről a PTE KTTK november elején tájékoztatja a javaslatok benyújtóit. A III. Tudományos nap tervezett időpontja 2013. november.

 

Munkájukhoz sok sikert kívánunk.

 

Üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Kovács L. Gábor

rektori szaktanácsadó

a PTE Innovációs Bizottság elnöke

Letölthető dokumentum(ok)

Hírarchívum