Hírek

Egyéb hírek - 2014. augusztus 12, kedd

Dolgozói sport 2014. ősz

 

Szabadidős és sportprogram ajánlat ÁOK dolgozók és családtagok számára

Az elmúlt tanévben szervezett programok sikerére való tekintettel a PTE ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpont a 2014/15-ös tanévben is meghirdeti a hétvégi szabadidős és sportprogram ajánlatait a munkatársak és családtagjai számára. Célunk, hogy programjainkkal hozzájáruljunk az egészség megőrzéséhez, melyet a nagyobb létszámú rendezvények esetén az Orvosi Népegészségtani Intézet munkatársai táplálkozási- és ökológiai tanácsokkal támogatnak meg. Az ÁOK ünnepélyes-, tudományos-, kulturális- és egyéb programjai mellett a sportrendezvények szervezésével továbbra is szeretnénk hozzájárulni a kar közösségformálásához.

Az alább felsorolt programokra a részletes kiírások után lehet jelentkezni. Az első ajánlat időpontja végleges. A többi pontos időpont később lesz kijelölve

-Kerékpártúra a Kopácsi rétre (Horvátország)

Útvonal: Mohács – Kopácsi rét – Eszék - Pécs
Időpont: 2014. szeptember 20-21.

Túravezető: Papp Tamás

-Családi Mecsextrém park program

Helyszín: Árpádtető, Mecsextrém park

Időpont: 2014. október

-Barlangászat

Helyszín: Mecsek
Időpont: 2014. október

-Őszi természetjárás

Helyszín: Mecsek
Időpont: 2014. november

-Tollaslabda játék és verseny

Helyszín: Multi Alarm Tollaslabda terem
Időpont: 2014. december

Az ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpont további alkalmi úszás és futás lehetőségeket kínál a PTE Ifjúság úti uszodában és az atlétika pályán. Két úszóbérletet helyezünk el az ÁOK Dékáni Hivatalban, mely egyben az atlétika pálya használatára is feljogosít. A bérletek egy-egy napra vehetők át Böröcz Krisztánál. Érdeklődni a 36200-es telefonon, illetve kriszta.borocz@aok.pte.hu email címen.

Pécs, 2014. augusztus 11.

 

Téczely Tamás  

PTE ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpont
vezető

Letölthető dokumentum(ok)

Hírarchívum