Hírek

Pályázati hírek - 2014. szeptember 18, csütörtök

Pályázati felhívás ÁOK-ra érkező PhD hallgatók tutorai számára

Felhívás

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara a Debreceni Egyetemmel és a Szegedi Tudományegyetemmel közösen 2014. szeptember 1-től a TÁMOP 4.1.1.C‑13/1/KONV-2014-0001 „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére” pályázat keretében PhD hallgatói csereprogramot hirdet meg. A program keretében az egyetemek állami ösztöndíjas és levelezős PhD hallgatóinak egyaránt lehetősége nyílik maximum 3 hónapon keresztül kutatási tevékenységüket a partnerintézmények Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi valamint Gyógyszerésztudományi Karán, illetve a Debreceni Egyetem Természettudományi Kar Mikrobiális Biotechnológiai és Sejtbiológiai Tanszékén végezni.

A pályázat keretében a PTE ÁOK oktatóinak lehetősége nyílik az érkező hallgatók fogadására, kutatási előmenetelük segítésére. Az érkező hallgatókat fogadó oktatók tutori díjban részesülnek, melynek összege bruttó 100.000 forint/hó.

A fogadni kívánt hallgatók adatait a mellékelt adatlapon kell feltüntetni és az ÁOK PhD és Habilitációs Irodába Reisz Tamás (tamas.reisz@aok.pte.hu) részére elküldeni.

 

 

Hírarchívum