Hírek

Oktatási hírek - 2015. október 5, hétfő

Meghívó a Pécsi Prevenciós Napok Gyermekfogászati előadássorozatára

A Fogászati- és Szájsebészeti Klinika (Pécs, Dischka Győző u. 5.) 2015. évben is megrendezi a Pécsi Prevenciós Napok keretein belül a FOGÁSZATI  ELŐADÁSSOROZATOT az érdeklődő  korosztályos gyerekeknek, és főleg a szüleiknek.

1./ okt. 13-án 16.00 órakor várandós kismamák és kispapák számára, a terhességi fogbetegségekről és megelőzésükről, valamint a születendő babák szájegészségének kérdéseiről. Kb. 20-30-perc vetített előadás, utána fórum, ameddig a kérdések tartanak.

2./ okt. 20-án 16.00 órakor 0-3 éves babák és szüleik számára, a szülőket és a babákat is szeretettel várjuk egy nagy játszószőnyegen. Kb. 15 perces vetített előadás, utána bármilyen kérdést megbeszélünk.

3./ nov. 3-án 16.00 órakor ovis gyerekek és szüleik számára, ugyanolyan formátumban, nagy játék, és 15-20 perces vetített előadás után bármilyen kérdést megbeszélünk.

4./ nov. 10-én 16.00 órakor kisiskolások és szüleik számára fontos tájékoztató előadás: mit is tegyünk, amikor elkezdődik a helytelen étkezés, elmaradozik a fogmosás, stb. Vetített előadás és beszélgetés az érdeklődők igényei szerint.

EGYÉNI KÉRDÉSEKRE IS VÁLASZOLUNK!

Az összes előadás ingyenes, a Klinika előtt lehet parkolni (ilyenkor már üres az utca), elférnek a  babakocsik, nagy testvérek, és mindenki, aki csak érdeklődik.

Hírarchívum