Hírek

Pályázati hírek - 2017. április 4, kedd

Kiírásra került az Erasmus+ személyzeti mobilitási pályázat

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2017/2018. tanévre adminisztratív (nem-oktatói munkakörben) dolgozók, illetve oktatói, tanári munkakörben alkalmazott, de adminisztratív feladatokat is ellátó dolgozók részére mobilitási programban való részvételére. 

Az adminisztratív személyzet mobilitásának célja, hogy az Egyetem adminisztratív állományában dolgozó kollégák, valamint jelentős kari adminisztratív feladatot is ellátó oktatók szakmai továbbképzését elősegítse, az Egyetem egésze számára hasznosítható tapasztalatok, jó gyakorlatok megszerzését támogassa. 

 

  • Pályázási időszak: 2017. április 3. – május 3. 12.00
  • Megvalósítási (utazási) időszak: 2017. június 1. – november 30.
  • A korábbi pályázás menetéhez képest néhány újdonságra szeretnénk felhívni a figyelmet: a pályázás mostantól a Neptun tanulmányi rendszer felületén zajlik, a sikeres pályázás érdekében külön kitöltési útmutató készült.

Kötelező dokumentumok: a Neptun felületén kitöltött és leadott pályázati űrlap illetve annak kinyomtatott, munkahelyi felettes által aláírt példánya postán eljuttatva a munkatervvel, a nyelvtudást igazoló dokumentumokkal Németh Judit intézményi koordinátor részére. (PTE Külügyi Igazgatóság Mobilitási Osztály 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. 106-os iroda). A fogadólevelet szintén a Neptunban kell feltölteni a pályázathoz (lásd kitöltési útmutató).

A pályázati dokumentáció elérhető a http://erasmus.pte.hu/hu/content/palyazati-felhivas-erasmus-szemelyzeti-kepzesre oldalon

Hírarchívum