Hírek

Egyéb hírek - 2017. augusztus 7, hétfő

MEDISKILLSLAB FELHÍVÁS

TEREMFOGLALÁS A 2017/18. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

Tisztelt Intézetigazgató!

Tisztelt Tantárgyfelelős!

Tisztelt Oktató Kolléga!

 

A PTE ÁOK Szimulációs Oktatási Központja az őszi szemeszterben is készséggel áll az Önök rendelkezésére. Az Ön szervezeti egysége által meghirdetett oktatásokhoz igény szerint helyet biztosítunk, termet az alábbi linken foglalhat:

 http://aok.pte.hu/hu/egyseg/almenu/3014/316

Az online teremfoglaláshoz segítséget nyújt az oldalon található rövid használati útmutató.

 

A Szimulációs Oktatási Központ célja a karunkon hivatalosan meghirdetett graduális (azon belül is elsősorban a kötelező) és posztgraduális kurzusok hátterének biztosítása támogatása, ezért 2017. augusztus 7-től ezen tantárgyak teremfoglalásait várjuk, majd augusztus 21-től lehetőség nyílik az elektív és fakultatív, valamint külsős kurzusok foglalásra is. A beérkező foglalásokat időrendi sorrendben hagyjuk jóvá.

 

Kérjük, hogy az online teremfoglalás során pontosan határozza meg eszközigényét, hogy a szükséges beszerzéseket elő tudjuk készíteni. Eszközeink listáját leírással és képpel illusztrálva megtalálja honlapunkon: http://aok.pte.hu/hu/egyseg/eszkozok/3014/318

Ezen felül lehetősége van eszközeink előzetes megtekintésére, kipróbálására is.

Első alkalommal történő foglalás, vagy új oktató bevonása esetén, kérjük látogasson el hozzánk személyesen. Időpont egyeztetéshez elérhet bennünket a 0672/536-211-es telefonszámon vagy az alábbi email címen: mediskillslab@aok.pte.hu

Termeinkek és eszközeinknek használata a PTE ÁOK által meghirdetett graduális képzések számára térítésmentes, költségtérítéses posztgraduális továbbképzések, valamint külső oktatások lebonyolítása esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Gazdasági Referensünkkel (Dr. Varga Péter - peter.varga222@gmail.com)!

 

Kérjük, hogy felmerülő további kérdéseikkel Oktatásszervezési Referensünket (Dr. Schlégl Ádám – adam.schlegl@aok.pte.hu) megkeresni szíveskedjenek!

 

Tisztelettel,

 

Dr. Rendeki Szilárd Dr. Schlégl Ádám
igazgató
Szimulációs Oktatási Központ
oktatásszervezési referens
Szimulációs Oktatási Központ

 

Hírarchívum